bread
Kerst pakketten Geplaatst op 29 Oct 2018

Bent u op zoek naar een mooi en origineel pakket als kerst/relatie geschenk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw pakket(ten). Kom vrijblijvend langs voor de mogelijkheden.

Lees meer
Vakantie Geplaatst op 20 Jul 2018

Wij zijn met vakantie van D.V. zaterdag 4 augustus t/m donderdag 23 augustus. Vrijdag 24 augustus staan we weer graag voor u klaar! De vaste bestellingen vervallen op: donderdag 2 augustus, vrijdag 3 augustus, vrijdag 24 augustus en zaterdag 25 augustus. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Lees meer
GESLAAGD? Geplaatst op 11 Jun 2018

Ben je geslaagd? Dan hebben wij een heerlijke traktatie voor je examenfeest! Een halve meter slagroomtaart deze week voor € 14,95

Lees meer
Ze zijn er weer... Geplaatst op 05 Mar 2018

Ze zijn er weer... Onze heerlijke speculaas eieren! Kom gezellig langs in onze winkel want ook de mooie paas chocola is weer volop aanwezig. Tot gauw!

Lees meer
We hebben de winnaars! Geplaatst op 08 Jan 2018

De winnaars van de puzzel- en kleurwedstrijd zijn bekend! Fam, Slagman, Haase en Dannenberg hebben de puzzelwedstrijd gewonnen en hebben een heerlijk pakket gekregen. Charlotte Keizer, Josanne Karsten en Laurens Lubbers hebben de kleurwedstrijd gewonnen. Zij hebben een waardebon voor een slagroomtaart gekregen. Iedereen bedankt voor het mee doen!

Lees meer
Wij wensen u een voorspoedig 2018! Geplaatst op 30 Dec 2017

En staan in het nieuwe jaar weer graag voor u klaar!

Lees meer
Onze heerlijke kerstchocola is er weer... Geplaatst op 04 Dec 2017

Kom gezellig langs in onze winkel om de mooie kerstchocola te bewonderen. Verwen jezelf of een ander met een leuk zakje met chocola!

Lees meer
Hoera! Onze nieuwe website is online... Geplaatst op 25 Sep 2017

Zoals u ziet is onze nieuwe website online. Om dit met u te vieren hebben wij een leuke actie bedacht, om u wegwijs te maken met onze site. Hiermee zijn lekkere prijzen te winnen! Lever het blaadje met de antwoorden en de oplossing in, in onze winkel. (de puzzel is te verkrijgen in onze winkel)

Lees meer
Als eerste op de hoogte van nieuwe berichten?